Belediyemizin düzenlediği Mehmetçik Üzüm Festivali kapsamında

Belediyemizin düzenlediği Mehmetçik Üzüm Festivali kapsamında, üzüm sucuklarında yaptırdığı Laboratuvar tahlillerinde 8 üreticiden alınan numunelerden 6’sı temiz, 2′ sinde ise sakaroza rastlanmıştır. Üreticilerden Naci Hepşen, Meryem Müderrisoğlu, Ali Erbilen, Mehmet Ziya Tolgan, Adnan Mihmat ve Osman Sözalp’ın ürünleri temiz çıkarken, Soner Sarı ve Ayşe Gülyaz’ ın ürünlerinde sakaroz kalıntısına rastlanmıştır.

Bundan böyle ürünlerinde sakaroz belirlenen üreticilerin üzüm sucuğu ürünlerinin satışına, Mehmetçik Belediyesi’ nin düzenlediği etkinliklerde ve Cittaslow Market Mehmetçik’ te izin verilmeyecektir.

Bunları da beğenebilirsin